Foto's van onze reis langs de nationale parken
Door: Myrte, Mariel, Pieter
Blijf op de hoogte en volg Myrte
03 April 2006 | Tanzania, Iringa
04 April 2006 - 03:21
Eva Langbroek:
dag Myrte,
wat leuk om deze foto's te bekijken.
groeten, Eva -
04 April 2006 - 12:42
Tineke Wieringa En Boys:
Dag Myrte,
Prachtige foto's en een jarige moeder. Van harte gefeliciteerd (en als Mariël dit zelf leest: gefeliciteerd!). Jullie hebben een fantastische trip gemaakt, dat straalt van de foto's af.
Hartelijke groet,
Tineke, Douwe, Daniël en Emile -
04 April 2006 - 13:31
Ruth:
prachtige foto´s! Zag ik ook mijn nichtje Saskia! -
04 April 2006 - 13:45
Saskia:
lieve myrte,
Leuk omje weer te zien!! en prachtige foto's, echt heel mooi!
liefs saskia -
04 April 2006 - 14:15
Hermie:
Lieve Myrte,
Zojuist je moeder gesproken voor haar verjaardag. Graag wil ik jouw ook even feliciteren met de verjaardag van je moeder. Wat staan jullie geweldig op de foto. Trouwens de foto met je vader is ook prachtig. Ook genoten van alle andere foto,s. Is wel weer wat anders nu je ouders weg zijn,he! Ben je al bezig met aftellen. Het zal vast niet meevallen straks alles weer los te laten. Je gaat van de mensen en het land houden. Denk maar zo het is een ervaring die bepalend is voor de rest van je leven en je hebt een heleboel vrienden gemaakt.Staan de oorbellen mooi of zijn ze te zwaar? Goed van Dorus zijn rijbewijs. Ik zie hem al van de heuvel afscheuren.Het geeft hem een boel vrijheid.
knuffel van ons allebei
Hermie en Bob -
05 April 2006 - 05:35
Maaike:
Lieve Myrte en familie, wat een prachtige foto's!!! Echt super! Een prachtige onuitwisbare herinnering.... Ik heb nog een klein nieuwtje: Benyamin en ik gaan deze zomer trouwen!!! :D Joehoe! Liefs, maaike. -
05 April 2006 - 07:23
Henk Muda:
Lieve Myrte !
Heb genoten van deze grandioze fotoreportage. Geweldige beelden en heel leuk je weer 'es te zien.
Had dolgraag mee willen dansen en zingen !
Afgelopen vrijdag afscheid genomen van Jan Drenth (pensioen), met een uitbundige Afrikaanse culturele dag.
Heel veel liefs vanuit de decanenkamer met blik op de "olle grieze"
yours, Henk -
05 April 2006 - 11:40
Freddy Rietema:
? Nichtje van tante Gerda, woonachtig op een boerderij in Hornhuizen. Ben je geweest met je moeder! Remember?
Traditioneel wilde ik Mariel schrijven maar was vannacht over twaalven pas thuis. Heb haar toen een mailtje gestuurd. Vanmorgen kreeg ik van Piet en haar een geweldig boeiend reisverslag van Tanzania naar jou, Myrte met jou! Via de aanrader myrtekars.waaretc bijgelezen en bijgekeken. Wat heb jij daar een supergave tijd. Ik heb genoten van verhalen en foto's. Des te meer omdat onze jongste zoon, Klaas-pieter, 12 juli naar Arusha zal gaan voor 8 weken. Deze week is hij op stage maar ik zal hem zeker wijzen op jouw site! Voorproefje! Hij heeft al een enorme zin om te gaan. Jij ook gefeliciteerd met je moeder, Myrte en ik hoop dat als wij ooit elkaar ontmoeten dat je voor mij een afrikaans lied kunt zingen. Die ritme's en zang vind ik zo mooi. Het ga je goed de komende tijd daar in het verre! Na zo'n samenzijn met je ouders moet dat weer een kick geven voor de volgende maanden. Ik zal na jou, nu Mariel schrijven.
tutaonana kwa heri! Freddy x -
05 April 2006 - 13:55
Louis En Jelle:
Lieve Myrte,
zoveel gezien samen in zo korte tijd! En al die dieren ogrenschijnlijk zó dichtbij! fantastisch.
Zeker wel weer even wennen nu Piet en Mariël weer weg zijn. Dan zijn foto's toch heel kostbaar als herinnering! Heel veel sterkte met je verdere werk. We vliegen al richting meimaand, de tijd gaat zo snel.
Hier is alles o.k. alleen is het nog veel te koud voor de tijd van het jaar; vanmorgen zelfs nog even een heuse sneeuwbui: brrr. heel veel groeten en liefs van ons beiden, Louis -
06 April 2006 - 09:11
Ronald, Johanna & Sterretje!:
Lieve Myrte
Leuk om nu ook foto's van jullie belevenissen samen te zien. Het wordt er nog beeldender van. Geniet van de laatste loodjes. -
06 April 2006 - 21:04
Myrte Voor Maaike En Benyamin!:
In een woord:geweldig!! Wow, ik ben ongelofelijk blij!! GEFELICITEERD!! -
07 April 2006 - 19:46
Maaike D:
Hey hey lieve Myrte! Alles nog wel met je na de reis met je ouders? Heb net ff je foto's bekeken en ik vind het weeer geweldig. Wat een mooie dingen zie en beleef jij daar. Ik ga nog steeds rustig naar school. Heb momenteel se'week dus ben lekker druk maar ik denk dat het deze keer wel gaat lukken, haha. Wat een wereld van verschil he. Maar voor de rest is het nog steeds vet tof in Groningen hoor. Je moet gauw weer terug komen want dat zou ik wel heel erg leuk vinden ;-)
Nou veel plezier nog daar aan 't andere end van de wereld! Dikke kus Maaike -
08 April 2006 - 14:45
Kim:
Lieve Myrte!
Wat een superfoto's! Wat jij toch allemaal meemaakt daar...Ik heb echt ontzettend veel zin om je weer terug te zien van de zomer. Veel succes nog daar! Liefs, Kim -
13 April 2006 - 08:53
Johanna, Ronald & Sterretje:
Lieve Myrte, Hopelijk heb je het nog enorm naar je zin. Ik kreeg net een mail van je moeder dat jullie in juli naar Nederland komen. Leuk, hoop je dan te zien. De babykamer is klaar en erg mooi, we zijn super trots! Heb je de foto's gezien op je mail? Dag lieve Myrte! -
20 April 2006 - 10:53
Kiki:
he bijna trug kom je ook op mijn feestje waarschijnlijk op 24-6-06 en anders zeg ik je het nog wel en wat een mooie fotos en dcie leeuw wat dicht bij zeg en pratig landschap daar en mooie dieren