Foto - Reisverslag uit Iringa, Tanzania van Myrte Kars - WaarBenJij.nu Foto - Reisverslag uit Iringa, Tanzania van Myrte Kars - WaarBenJij.nu

Foto

Door: Myrte

Blijf op de hoogte en volg Myrte

24 September 2005 | Tanzania, Iringa

Lieve allemaal!
Heel erg bedankt voor de vele en leuke reacties! Ik vind het erg leuk om ze te lezen! Ik heb vanmiddag een enorm stuk geschreven over mijn afgelopen dagen in Dar es Salaam, maar door een stroomstoring was dat in eens allemaal weg... Frustrerend, maar daar zal ik aan moeten wennen. Zonet ontdekte ik op een verschrikkelijke manier dat er momenteel geen water is. Ik weet niet of ik dit nu wel zo vrolijk op het internet moet gaan zetten, maar goed ik ben nu al begonnen. Gisteren heb ik in eens diaree gekregen.
Dus. Ik heb er niet zo veel last van, ik moet alleen even snel rennen als ik naar de wc moet. Zonet zat ik in het computerlab om de foto's te uploaden, toen ik ineens weer verschrikkelijk nodig moest. Ik trek een sprintje, doe mijn behoefte, wil vervolgens doortrekken: is er geen water...
Heel even raakte ik in paniek, maar al snel ontdekte ik een goede manier om als nog door te trekken door het water dat in de emmer naast de wc staat in de spoelbak te gieten. Hier is namelijk een handig dekseltje voor, aangezien het water wel vaker uitvalt, met name op zaterdag omdat de studenten dan massaal hun was doen. Ik snapte ook ineens wat die enorme emmer water op het aanrecht daar deed. (Laura is er niet, die komt morgen terug en ze heeft deze emmer met water voor mij klaar gezet.)
Maar goed, genoeg vieze verhalen voor vandaag.
Dan rest mij alleen nog te zeggen: David van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!
En verder: Dorus, ik ben enorm blij met jouw zeepje! Mijn kast ruikt heerlijk fris en dat is echt een verademing in het iets minder frisse huisje!
Heel veel liefs,
Myrte

• 24 September 2005 - 21:37

Hermie:

Lieve Myrte,
    Je poep verhaaltje gelezen, ik kan mij voorstellen dat je in zo'n situatie je niet direct gemakkelijk voelt.Al deze ongemakkelijke dingen zullen op den duur zeker wennen.Begin je een beetje te wennen aan dit andere leven. Moet je zelf koken of wordt dat voor je gedaan? Hou je ook een dagboekje bij of zijn je berichten je dagboek. Wat doe je in je vrije tijd? En wat is je dag programma.Lijkt mij aardig daar iets over te lezen.Je berichten bewaar ik in een speciale map.Bladzijden van een boek dat groeit en groeit.Wij denken veel aan je. Lieve groet Hermie en Bob.

• 25 September 2005 - 13:44

Johanna:

He Myrte, Leuk dat poepverhaal. Ik had dat ook een keer in China in de trein. Het water was toen ook op en ik had wel gepoept. Er stonden mensen in de hal te wachten, dus ik schaamde me dood. Toen zag ik een bezempje. Ahaaa dacht ik, dus die heb ik toen gepakt en het er mee weggeveegd. Jaja zo word je steeds slimmer. Ook jij zo te lezen.
    Blijf genieten! Groetjes Jojo

• 25 September 2005 - 13:45

Johanna:

p.s. prachtige foto's trouwens!!!

• 25 September 2005 - 13:54

Gerard En Gina:

Mooie foto's Myrte, mooi strand met palmbomen. Jammer dat je Dar es Salaam verhaal verloren is gegaan, meteen opslagen joh! Maar inmiddels ben je dus alweer in Iringa. We hopen dat Saskia gauw op zal knappen in het ziekenhuis. Gisteravond waren je ouders en Dorus bij ons. Je begrijpt wie daar ook een boeiend onderwerp van gesprek was. We zijn allemaal heel trots op je. Liefs en groetjes van Gerard en Gina

• 27 September 2005 - 21:48

David:

hey myrt, bedankt! ik had het op de dag zelfe nog niet gelezen dus ik hoop dat je dit alsnog ziet

ps: lol poepverhalen